English / 日本語 / Čeština / dansk / Deutsch / Espanol / فارسی‌ , پارسی‌ / le français / Bahasa Indonesia / Italiano / 한국어 / Nederlands / norsk / polski / português(pt) / português(pt-PT) / limba română / русский алфавит / ภาษาไทย / Türkçe / Tiếng Việt / 中文 / 中文(繁体字)

Info Komatsu-account
Uw account bevestigen & beheren
Uw account aanmaken
Wat is een Komatsu-account?
Problemen met aanmelden bij toepassing
Hebt u problemen bij het aanmelden? Of bent u uw wachtwoord vergeten?
Instellingen multifactor-authenticatie (MFA)

FAQ (Veelgestelde vragen)
Waarom ontvang ik een verificatiecode?
Hoe wijzig ik mijn wachtwoord of telefoonnummer voor 2-stapsverficatie?
Wat moet ik doen wanneer het bericht “Sorry, sessie time-out! Meld u opnieuw aan" wordt weergegeven?
Hoe schakel ik over naar een andere gebruikersaccount?
Hoort mijn e-mailadres bij een Microsoft-account?
Is mijn e-mailadres geregistreerd onder Azure active directory?
Ik zal elke keer een sms-code nodig hebben.
Ik kan niet meer inloggen op de applicatie.
Ik krijg een foutmelding wanneer ik inlog op de KOMTRAX-applicatie.

Privacybeleid