English / 日本語 / Čeština / dansk / Deutsch / Espanol / فارسی‌ , پارسی‌ / le français / Bahasa Indonesia / Italiano / 한국어 / Nederlands / norsk / polski / português(pt) / português(pt-PT) / limba română / русский алфавит / ภาษาไทย / Türkçe / Tiếng Việt / 中文 / 中文(繁体字)

Komatsu-kontooplysninger
Bekræft og administrer din konto
Opret din konto
Hvad er en Komatsu-konto?
Login problemer
Har du problemer med at logge på? Eller har du glemt din adgangskode?
Indstillinger for multifaktorgodkendelse (MFA)

OSS (Ofte stillede spørgsmål)
Hvorfor modtager jeg en godkendelseskode?
Hvordan ændrer jeg min adgangskode eller mit telefonnummer til totrinsgodkendelse?
Hvad skal jeg gøre, når der vises "Der opstod timeout for sessionen. Log på igen"?
Hvordan skifter jeg til en anden brugerkonto?
Hører min e-mailadresse til en Microsoft-konto?
Er min e-mailadresse registreret i Azure Active Directory?
Jeg bliver bedt om at få en SMS-kode hver gang.
Jeg kan ikke længere logge på applikationen.
Jeg får en fejl, når jeg logger på KOMTRAX-applikationen.

Fortrolighedspolitik