【Wat is een Komatsu-account?】

Deze account is nodig om toegang te krijgen tot Komatsu-applicaties.

KOMTRAX is toegankelijk via het Microsoft-authenticatiesysteem (Azure Active Directory)

Komatsu zal u een uitnodigingse-mail sturen om uw e-mailadres te registreren in Azure Active Directory. Na deze registratie hebt u toegang tot KOMTRAX.

Hieronder vindt u verschillende procedures om, op basis van uw accountstatus, uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw accountstatus Wachtwoord opnieuw instellen Multifactor-authenticatie (MFA)
Gebruiker Microsoft-account Zelf opnieuw instellen In principe verplicht (behalve voor bepaalde applicaties)
Gebruiker Azure Active Directory ( Office 365 enz.) Vraag, afhankelijk van het IT-beleid van uw bedrijf, aan uw IT-beheerder om uw wachtwoord opnieuw in te stellen of stel het zelf opnieuw in. In principe verplicht (behalve voor bepaalde applicaties)

Als u niet zeker bent van uw accountstatus, raadpleeg dan de onderstaande vragen.

Ik weet niet of mijn e-mailadres gekoppeld is aan een Microsoft-account.

Ik weet niet of mijn e-mailadres geregistreerd is in Azure Active Directory.