Uw account aanmaken

【Stap 1】

Neem contact op met de KOMTRAX-beheerder (hoofdbeheerder) van uw organisatie. Het Komatsu-accountteam zal u vanuit het e-mailadres ‘invites@microsoft.com’ een uitnodigingse-mail sturen.

Indien nodig vraagt u aan uw IT-afdeling om e-mails komende van het adres 'invites@microsoft.com’ toe te laten.

【Stap 2】

Klik op de knop ‘Start’ om de registratie te starten.

Indien u zich moet registreren voor een Microsoft-account, zal het Microsoft Account-registratiescherm verschijnen. Voer de vereiste gegevens in en voltooi de registratie.

Helppagina Microsoft Account

Als u het e-mailadres in kwestie al hebt geregistreerd in een Microsoft-account of als u de Microsoft® Azure Active Directory van een bedrijf gebruikt, is registratie in Microsoft Account niet nodig.

Zodra u het volgende scherm aanvaardt, is de registratie van uw Komatsu-account voltooid.

【Stap 3】

Zodra u uw Komatsu-account hebt geregistreerd, kunt u uw account controleren via de onderstaande link.

Bevestigingslink Komatsu-account

OPMERKING: Als uw account beschikbaar is als ‘Komatsu Ltd’, zoals weergegeven in het rode kader rechts bovenaan, is uw registratie voltooid.