Multifactor-authenticatie (MFA)

Voor Komatsu-gebruiker

Voor Komatsu-accounts is om veiligheidsredenen een multifactor-authenticatie nodig. De instellingen kunnen beheerd worden vanuit het Komatsu-accountprofiel zoals in de onderstaande link.

Uw account bevestigen & beheren

Voor gebruikers van een Microsoft-account: u kunt de multifactor-authenticatie instellen in uw Microsoft-account.

Raadpleeg de website van Microsoft als u problemen ondervindt.

Referentie: Microsoft Account-helppagina

Voor gebruikers die geen Microsoft-account gebruiken (Als u gebruikmaakt van Azure Active Directory met een bedrijfslicentie van Office 365, enz.)

Neem contact op met de IT-afdeling van uw organisatie als u problemen ondervindt.