Ik krijg een foutmelding wanneer ik inlog op de KOMTRAX-applicatie.

KOMTRAX Foutdetails wanneer u overstapt naar AzureAD
Als u geen goede oplossing kunt krijgen ... .....
Neem voor het Komatsu Group-bedrijf of Komatsu-distributeur contact op met KOMTRAX-ondersteuning of het Azure AD-ondersteuningsteam.
Neem voor klanten contact op met uw Komatsu-dealer.

Foutcode Bericht Wanneer het bericht verschijnt, Oplossing
1400001 Log opnieuw in. ・ Net na het inloggen op Azure AD ・ Bij toegang tot KOMTRAX SSO-URL * 1 AzureAD-token (uw ID op Azure AD) is verlopen of uw informatie in Azure AD-systeem kan niet worden herkend. Volg zoals hieronder. (1) Controleer uw KOMTRAX-URL-adres. (2) Probeer opnieuw om u opnieuw aan te melden bij de KOMTRAX-URL met het Azure AD-systeem. (3) Maak een cache vrij van uw browser, voor het geval u de Azure AD-inlogpagina niet kunt bereiken.
1400002 Gebruikersinformatie ontbreekt. ・ Net na het inloggen op Azure AD ・ Bij toegang tot KOMTRAX SSO-URL * 1 Uw e-mailadres dat is geregistreerd in Azure AD-systeem en KOMTRAX moet exact hetzelfde zijn. Controleer beide e-mailadres zelf of neem contact op met het ondersteuningsteam van Azure AD.
1400003 Parameter is ongeldig. KOMTRAX Groepsselectie ※ Als u meerdere accounts heeft, kunt u een specifieke groep selecteren die u gaat bekijken. U gaat naar de KOMTRAX-startpagina zonder het juiste KOMTRAX-account te selecteren. Neem contact op met het KOMTRAX-ondersteuningsteam nadat u uw status hieronder heeft gecontroleerd. ・ U krijgt toegang via INTERNET of INTRANET ・ Uw geselecteerde KOMTRAX-account (groepsselectie) * 2 ・ Datum en tijd van optreden (lokale tijd)
1400004 Er is een onverwachte fout opgetreden. Bij toegang tot KOMTRAX SSO-URL * 1 U gaat naar de KOMTRAX-hoofdpagina zonder de juiste KOMTRAX-groepsselectie te selecteren. Neem contact op met het KOMTRAX-ondersteuningsteam nadat u uw status hieronder heeft gecontroleerd. ・ U krijgt toegang via INTERNET of INTRANET ・ Uw geselecteerde KOMTRAX-account (groepsselectie) * 2 ・ Datum en tijd van optreden (lokale tijd)
1400005 Wachtwoord is niet geldig. Eerste login Uw KOMTRAX-ID en PW zijn blanco. Voer uw KOMTRAX-ID en PW in. * U hoeft alleen voor de eerste keer in te loggen. (Niet vereist vanaf de volgende generatie KOMTRAX-release)
1400006 UserID of PassWord is niet inbegrepen. Eerste login Uw KOMTRAX-ID en PW zijn blanco. Voer uw KOMTRAX-ID en PW in. * U hoeft alleen voor de eerste keer in te loggen. (Niet vereist vanaf de volgende generatie KOMTRAX-release)
1400007 Gebruikersgegevens (e-mailadres) ontbreken. ・ Net na het inloggen op Azure AD ・ Bij toegang tot KOMTRAX SSO-URL * 1 Uw e-mailadres op Azure AD wordt niet correct herkend. Controleer of uw e-mailadres correct is geregistreerd bij het ondersteuningsteam van Azure AD.
startup-001 Log opnieuw in. Bij toegang tot KOMTRAX SSO-URL * 1 Er is een niet-voltooide fout opgetreden bij het opstarten van de KOMTRAX-applicatie. (1) Maak een cache uit uw browser en probeer het opnieuw. (2) Als u geen oplossing krijgt van (1), neem dan contact op met het KOMTRAX-ondersteuningsteam nadat u uw status hieronder heeft gecontroleerd. ・ U krijgt toegang via INTERNET of INTRANET ・ Datum en tijd van optreden (lokale tijd)

* 1 KOMTRAX SSO-URL

INTRANET : https://kba.kmt.kmtg.net/komtrax/

INTERNET : https://kba.komatsu.co.jp/komtrax/ ( Klant kan alleen inloggen vanaf INTERNET)

* 2 KOMTRAX-accountselectie (pull-down-selectie)

Controleer uw huidige account.