Problemen met aanmelden bij toepassing

[Wachtwoordproblemen]

Voor Microsoft-account

Stel uw Microsoft-wachtwoord opnieuw in

Het Komatsu-accountteam kan uw wachtwoord niet opnieuw instellen.

Referentie: Uw Microsoft-account opnieuw instellen.

Voor gebruikers die geen Microsoft-account gebruiken (Als u gebruikmaakt van Azure Active Directory met een bedrijfslicentie van Office 365, enz.)

Neem contact op met de KOMTRAX-beheerder (hoofdbeheerder) of IT-beheerder van uw organisatie.

Het Komatsu-accountteam kan uw wachtwoord in Azure Active Directory niet opnieuw instellen.

[Andere problemen]

Voor gebruikers van een Microsoft-account: Raadpleeg de website van Microsoft

Microsoft Account-helppagina