Opret din konto

【Trin 1】

Kontakt Ansøgning-administratoren (nøgleperson) i din organisation. Komatsu-kontoteamet sender en e-mail med invitation til din e-mailadresse fra "invites@microsoft.com".

Hvis det er nødvendigt, skal du bekræfte i din it-afdeling for at tillade e-mails fra ''invites@microsoft.com"

【Trin 2】

Klik på knappen "Kom i gang" for at starte registreringen.

Hvis du skal registrere til en Microsoft-konto, vises skærmen til registrering af en Microsoft-konto. Bekræft med det påkrævede indhold, og fuldfør registreringen.

Hjælp til Microsoft-konto

Hvis du allerede har registreret den pågældende e-mailadresse til en Microsoft-konto, eller du bruger den i Microsoft® Azure Active Directory i en virksomhed, er det ikke nødvendigt at registrere til en Microsoft-konto.

Når du accepterer på følgende skærm, er din registrering til en Komatsu-konto fuldført.

【Trin 3】

Når du har fuldført registrering af din Komatsu-konto, kan du kontrollere din konto via nedenstående link.

Link til bekræftelse af Komatsu-konto

BEMÆRK: Hvis din konto er tilgængelig som "Komatsu Ltd", som vist øverst til højre i den røde ramme, er din registrering fuldført.