Jeg får en fejl, når jeg logger på KOMTRAX-applikationen.

KOMTRAX Fejldetaljer, når du overfører til AzureAD
Hvis du ikke kan få den rette løsning ... .....
For Komatsu Group-firma eller Komatsu-distributør, kontakt venligst KOMTRAX support eller Azure AD supportteam.
For kunde skal du kontakte din Komatsu-forhandler.

Fejlkode Besked Når beskeden kommer op, Løsning
1400001 Log venligst igen. ・ Lige efter login Azure AD ・ Når du får adgang til KOMTRAX SSO URL * 1 AzureAD-token (dit ID på Azure AD) er udløbet, eller dine oplysninger i Azure AD-system kan ikke genkendes. Følg venligst som nedenfor. (1) Kontroller din KOMTRAX URL-adresse. (2) Prøv igen for at logge på KOMTRAX URL igen med Azure AD-system. (3) Gør en cache fjernet af din browser, hvis du ikke kan nå til Azure AD-login-side.
1400002 Brugerinformation mangler. ・ Lige efter login Azure AD ・ Når du får adgang til KOMTRAX SSO URL * 1 Din e-mail-adresse, der er registreret i Azure AD-system og KOMTRAX, skal være nøjagtig den samme. Kontroller begge e-mail-adresser selv eller kontakt Azure AD supportteam.
1400003 Parameter er ugyldig. KOMTRAX-gruppevalg ※ Hvis du har multikonto, kan du vælge en bestemt gruppe, som du vil se. Du går til KOMTRAX-topsiden uden at vælge den korrekte KOMTRAX-konto. Kontakt KOMTRAX supportteam, når du har kontrolleret din status nedenfor. ・ Du får adgang via INTERNET eller INTRANET ・ Din valgte KOMTRAX-konto (gruppevalg) * 2 ・ Indflytningsdato og -tid (lokal tid)
1400004 Unexpected error occurred. Ved adgang til KOMTRAX SSO URL * 1 Du går til KOMTRAX-øverste side uden at vælge korrekt KOMTRAX-gruppevalg. Kontakt KOMTRAX supportteam, når du har kontrolleret din status nedenfor. ・ Du får adgang via INTERNET eller INTRANET ・ Din valgte KOMTRAX-konto (gruppevalg) * 2 ・ Indflytningsdato og -tid (lokal tid)
1400005 Adgangskoden er ikke gyldig. Første login Dit KOMTRAX ID og PW er tomt. Indtast dit KOMTRAX ID og PW. * Du har kun brug for første login. (Ingen påkrævet fra KOMTRAX-udgivelse af Next Generation)
1400006 Bruger-ID eller PassWord er forkert. Første login Dit KOMTRAX ID og PW er tomt. Indtast dit KOMTRAX ID og PW. * Du har kun brug for første login. (Ingen påkrævet fra KOMTRAX-udgivelse af Next Generation)
1400007 Brugeroplysninger (e-mail-adresse) mangler. ・ Lige efter login Azure AD ・ Når du får adgang til KOMTRAX SSO URL * 1 Din e-mail-adresse på Azure AD genkendes ikke korrekt. Kontroller, om din e-mail-adresse er registreret korrekt til Azure AD supportteam.
startup-001 Please login again. Ved adgang til KOMTRAX SSO URL * 1 Utilsluttet fejl opstår ved opstart af KOMTRAX-applikation. (1) Foretag en cache fri af din browser, og prøv igen. (2) Hvis du ikke får løsning fra (1), skal du kontakte KOMTRAX supportteam efter at have kontrolleret din status nedenfor. ・ Du får adgang via INTERNET eller INTRANET ・ Begivenhedsdato og -tid (lokal tid)

*1 KOMTRAX SSO URL

INTRANET:https://kba.kmt.kmtg.net/komtrax/

INTERNET:https://kba.komatsu.co.jp/komtrax/  (Kunden kan logge ind fra kun INTERNET)

*2 Valg af KOMTRAX-konto (valgfri rulleliste)

Kontroller din nuværende konto.