【Hvad er Komatsu-konto?】

Du skal bruge denne konto til at opnå adgang til Komatsu-programmer.

Der kan opnås adgang til KOMTRAX ved hjælp af Microsoft-godkendelsessystemet (Azure Active Directory).

Komatsu sender en e-mail med invitation til din e-mailadresse på Azure Active Directory. Efter fuldført registrering kan du få adgang til KOMTRAX.

Herunder er angivet forskellige procedurer til nulstilling af adgangskoden, som er baseret på din kontostatus.

Din kontostatus Nulstilling af adgangskode Multifaktorgodkendelse (MFA)
Bruger af Microsoft-konto Nulstilling via selvbetjening Obligatorisk i princippet (bortset fra nogle programmer)
Bruger af Azure Active Directory ( Office 365 osv.) Afhængigt af din virksomheds it-politik skal du anmode din it-administrator om en nulstilling af adgangskode eller gøre det selv. Obligatorisk i princippet (bortset fra nogle programmer)

Hvis du ikke er sikker på din kontostatus, kan du se nedenstående spørgsmål.

Jeg ved ikke, om min e-mailadresse er en Microsoft-konto.

Jeg ved ikke, om min e-mailadresse er registreret i Azure Active Directory.