Indstilling af multifaktorgodkendelse (MFA)

Til Komatsu-bruger

Af sikkerhedsårsager kræver Komatsu-konti multifaktorgodkendelse. Indstillingerne kan administreres fra Komatsu-kontoprofilen som i linket nedenfor.

Bekræft og administrer din konto

Til bruger af Microsoft-konto: Du kan indstille multifaktorgodkendelse i din Microsoft-konto.

I tvivlstilfælde kan du besøge Microsoft-webstedet.

Reference: Microsoft-kontosupportside

Til brugere uden en Microsoft-konto (hvis du bruger Azure Active Directory med en Office 365-firmakonto osv.)

Ved problemer kan du kontakte it-afdelingen i din organisation.