Innstillinger for flerfaktorautentisering (MFA)

For Komatsu-brukere

Av sikkerhetshensyn behøver Komatsu-kontoer flerfaktorautentisering (Multi Factor Authentcation/MFA). Innstillingene kan behandles fra Komatsu-kontoprofilen som i koblingen nedenfor

Bekreft og behandle kontoen din

For Microsoft-kontobruker: Du kan angi flerfaktorautentisering på Microsoft-kontoen din.

Hvis du får problemer, går du til Microsofts nettsted

Referanse: Brukerstøtteside for Microsoft-konto

For ikke-Microsoft brukere (hvis du bruker Azure Active Directory/aktiv katalog med selskapets Office 365 etc.)

Hvis du får problemer, kontakter du IKT-avdelingen i din organisasjon