[Sjekk kontoen din]

Behandle og bekreft kontoen din

Komatsu-kontolink

Hvis du ser 'Komatsu Ltd.' slik det vises i den røde rammen oppe til høyre, har du en Komatsu-konto.

[Behandle kontoen din]

Velg kontonavn -> klikk 'Profil' for å behandle kontoen din

[Slette kontoen din]

Viktig merknad: Når du forlater (sletter) kontoen, kan den ikke gjenopprettes, og du vil miste alle Komatsu-applikasjonene.

Klikk på 'Forlat organisasjonen' ved siden av Komatsu Ltd -> klikk 'Forlat'

[Innstillinger for flerfaktorautentisering (MFA)]

Klikk på kontonavnet ditt -> klikk på 'Profil' -> velg 'Ekstra sikkerhetsverifisering'

Du kan endre telefonnummer og verifiseringsmetoder (SMS, ring opp på ditt telefonnummer)