Jeg får en feil når jeg logger på KOMTRAX-applikasjonen.

KOMTRAX Feildetaljer når du overfører til AzureAD
Hvis du ikke kan få riktig løsning ... .....
For Komatsu Group-selskap eller Komatsu-distributør, vennligst kontakt KOMTRAX support eller Azure AD supportteam.
For kunde, kontakt din Komatsu-forhandler.

Feilkode Melding Når meldingen kommer frem, Løsning
1400001 Vennligst logg inn igjen. ・ Rett etter innlogging Azure AD ・ Når du får tilgang til KOMTRAX SSO URL * 1 AzureAD-token (IDen din på Azure AD) er utløpt, eller informasjonen din i Azure AD-system kan ikke gjenkjennes. Følg som nedenfor. (1) Kontroller KOMTRAX URL-adresse. (2) Vennligst prøv å logge på KOMTRAX URL igjen med Azure AD-system. (3) Vennligst lag en hurtigbuffer fra nettleseren din, i tilfelle du ikke kan nå til Azure AD-påloggingsside.
1400002 Brukerinformasjon mangler. ・ Rett etter innlogging Azure AD ・ Når du får tilgang til KOMTRAX SSO URL * 1 Din e-postadresse som er registrert i Azure AD-system og KOMTRAX, må være nøyaktig den samme. Vennligst sjekk begge e-postadressene selv eller ta kontakt med Azure AD supportteam.
1400003 Parameter er ugyldig. KOMTRAX gruppevalg ※ Hvis du har multikonto, kan du velge en bestemt gruppe du skal vise. Du går til KOMTRAX-toppsiden uten å velge riktig KOMTRAX-konto. Ta kontakt med KOMTRAX supportteam etter å ha sjekket statusen din nedenfor. ・ Du får tilgang til via INTERNETT eller INTRANET ・ Din valgte KOMTRAX-konto (gruppevalg) * 2 ・ Innflytelsesdato og -tid (lokal tid)
1400004 Uventet feil oppstod. Når du får tilgang til KOMTRAX SSO URL * 1 Du går til KOMTRAX-toppsiden uten å velge riktig KOMTRAX-gruppevalg. Ta kontakt med KOMTRAX supportteam etter å ha sjekket statusen din nedenfor. ・ Du får tilgang til via INTERNETT eller INTRANET ・ Din valgte KOMTRAX-konto (gruppevalg) * 2 ・ Innflytelsesdato og -tid (lokal tid)
1400005 Passord er ikke gyldig. Første pålogging KOMTRAX ID og PW er tomt. Skriv inn KOMTRAX ID og PW. * Du trenger bare første innlogging. (Ingen påkrevd fra KOMTRAX utgivelse av Next Generation)
1400006 UserID eller PassWord er inkorrent. Første pålogging KOMTRAX ID og PW er tomt. Skriv inn KOMTRAX ID og PW. * Du trenger bare første innlogging. (Ingen påkrevd fra KOMTRAX utgivelse av Next Generation)
1400007 Brukerinformasjon (e-postadresse) mangler. ・ Rett etter innlogging Azure AD ・ Når du får tilgang til KOMTRAX SSO URL * 1 E-postadressen din på Azure AD gjenkjennes ikke riktig. Sjekk om e-postadressen din er registrert riktig til Azure AD supportteam.
oppstart-001 Vennligst logg inn igjen. Når du får tilgang til KOMTRAX SSO URL * 1 Uoppfylt feil forekommer ved oppstart av KOMTRAX-applikasjon. (1) Vennligst lag en hurtigbuffer fra nettleseren din og prøv på nytt. (2) Hvis du ikke får løsning fra (1), kan du kontakte KOMTRAX-supportteamet etter å ha sjekket statusen din nedenfor. ・ Du får tilgang til via INTERNETT eller INTRANET ・ Forekomstdato og -tid (lokal tid)

* 1 KOMTRAX SSO URL

INTRANET : https://kba.kmt.kmtg.net/komtrax/

INTERNET : https://kba.komatsu.co.jp/komtrax/ ( Kunden kan logge på fra bare INTERNET)

* 2 KOMTRAX-kontovalg (rullegardinvalg)

Vennligst sjekk din nåværende konto.