Jeg blir bedt om å få en SMS-kode hver gang.

Forsikre deg om at du bruker den siste versjonen av nettleseren din.

Forsikre deg om at informasjonskapsler er slått på. Noe antivirus eller relatert programvare kan slette informasjonskapslene dine.

Hvis informasjonskapslene dine er slått på, sletter du nettleserens cache. Merk: Når du sletter informasjonskapslene kan det løse problemet, det vil også fjerne de lagrede innstillingene for nettsteder du har besøkt.

Bruk en nettleser som Chrome eller Edge eller IE for å huske passord for deg.