【Hva er Komatsu-konto?】

Denne kontoen må til for å få tilgang til Komatsu-applikasjonene.

Applikasjon er tilgjengelig ved hjelp av Microsofts autentiseringssystem (Azure Active Directory/aktiv katalog)

Komatsu vil sende en invitasjonsepost for å registrere e-postadressen din på Azure aktiv katalog. Når du har fullført registreringen, har du tilgang til applikasjon.

Nedenfor ser du ulike prosedyrer for tilbakestilling av passord, basert på din kontostatus.

Din kontostatus Tilbakestille passord Flerfaktorautentisering (MFA)
Microsoft-kontobruker Tilbakestill selv I prinsipp obligatorisk (unntatt for enkelte applikasjoner)
Azure aktiv katalogbruker ( Office 365 etc.) Avhengig av ditt selskaps IKT-policy, ber du din IKT-adminnistrator om tilbakestilling av passord eller tilbakestiller selv. I prinsipp obligatorisk (unntatt for enkelte applikasjoner)

Hvis du ikke er sikker på din kontostatus, se spørsmålene nedenfor

Jeg vet ikke om min e-postadresse er en Microsoft-konto

Jeg vet ikke om min e-postadresse er registrert i Azure Active Directory/aktiv katalog