Opprett konto

【Trinn 1】

Kontakt KOMTRAX-administratoren (nøkkelpersonen) i din organisasjon. Komatsus kontoteam vil sende deg en invitasjonsepost til din e-postadresse fra 'invites@microsoft.com'.

Om nødvendig sjekker du med IKT-avdelingen din om å tillate e-poster fra ''invites@microsoft.com'

【Trinn 2】

Klikk på "Kom i gang"-tasten for å starte registreringen.

I tilfelle du må registrere deg for en Microsoft-konto, vises skjermbildet for Microsoft konto-registreringen. Bekreft det påkrevde innholdet og fullfør registreringen.

Hjelp-side for Microsoft-konto

Hvis du allerede har registrert den tilhørende e-postadressen i Microsoft-konto eller bruker Microsoft® Azure aktiv katalog til et selskap, er det ikke nødvendig å registrere seg i Microsoft-konto.

Når du aksepterer følgende skjermbilde, er registreringen på Komatsu-kontoen fullført.

【Trinn 3】

Når du har fullført Komatsu-kontoregistreringen, kan du sjekke kontoen din fra koblingen nedenfor.

Komatsu-kontobekreftelseskobling

BEMERK: Hvis kontoen din er tilgjengelig som 'Komatsu Ltd' som vist i den røde rammen oppe til høyre, er registreringen din fullført.